Tuesday, July 17, 2012

Evlerde dantel güzelliği Hakkında Bilgi


Bu Evlerde dantel güzelliği Başlıklı Konumuzda Evlerde dantel güzelliği Hakkında Geniş Bilgi Bulabilir Ve Evlerde dantel güzelliği Konusu Hakkında Bilmediklerinizi Öğrenebilirsiniz.Evlerde dantel güzelliği Başlıklı Konu Başka Bir Siteden Alınmıştır. Evlerde dantel güzelliği Konusunun Alıntı Yapıldığı Site Linki Aşağıda Kaynak Olarak Belirtilmektedir.

Evlerde dantel güzelliği ile mekanlardaki dekorasyon ışığını en iyi odaklama noktası ile yansıtmaya hazırmısınız. Çeyizlerinizde çok ayrı bir yeri vardır dantelin, Bunun için anneler, nineler bütün hayatı boyunda danet örüp dururlar ve çeyiz hazırlarlar. Buzdalabı örtüsü, orta sehpa örtüsü, televizyon dantel örtüsü.



Ancak günümüzde kaç kişi bu dantelleri kullanıyor diye sormak lazım. Annelerimiz el emeği ile yıllarca uğraşıp özenle ördüğü danteller sandıktan bile çıkartılmıyor. Bazıları birkaç kere gösteriş olsun diye örtüyor bazılarıda annelerin hatırı kırılmasın darılmasın diye etrafa serpiştiriliyor. Tabi danteller severek kullanan bayanlarda göz ardı edilmemeli. Evlerde dantel güzelliği başka bir dekorasyon unsurudur. Evlerde romantizm ile nostaljik hava sağlar.

Perdelere kemer dantel …

Perde ve ya tüllerinizi dantel şeritler halinde kemerler yapın. İlk başta kenar dantel alt bölümünü pamulu bir kumaştan aldığınız parçayı şeride ekleyin bu sayede danteliniz daha hoş görünecektir. Yaptığınız kemer dantel şeridi perdelerinize monte ederek, sıradan fakan lüks bir uygulama perdelerin güzelliğini ortaya koyacak.

Sepetlere örtü dantel …

, Evlerdeki seramik vazolarınız eski bir dantelle bütünleştirerek dekore edebilirsiniz, bunun için dantel kenarlarını vazoy yapıştırın farklı bir görünümü gözle görebileceksiniz.

Banyolarda dantel ..

Odalarda yada banyonuzda nostalji havasını katmak isterseniz basit bir danteli tülünü kullanmanız yetecektir.

Duvarlara dantel efekti …

Odaların duvarlarına danten çizgileri duvar kağıtları ile kaplayabilirsiniz. Ayrıca bu şekildeki duvar kağıtları sayesinde dolap ve benzeri aksesuarları yenileyebilirsiniz.

Masa örtüsüne kenar süsü dantel …

Lüks bir görünümü yakalamak istiyorsanız masa örtünüzün etrafına bir dantel dikin. Ancak bunu yapmadan önce dikkat edeceğiniz bir husus, dikdörtgen ve ya kare biçiminde olan örtülerin köşelerinin yapılması gereklidir. Köşeleri yaparken ilk önce bir boydan gelen danteli sonuna kadar dikmelisiniz.. Daha sonra diğer boydan gelen danteli içe doğru kıvırıp düzgün bir köşe meydana getirin. Masa örünüzün şıklığını göreceksiniz.

Abajura yeni şapka dantel …

Evinizde bulunan eskimiş abajurlar varsa şayet, abajurlarınıza dantel dikerek yeni bir görünüm kazandırabilirsiniz. İsterseniz ısıya karşı dayanıklı bir yapışkan ile danteli monte edebilirsiniz. Yalnız dikkat edin bazı tutkal yapıştırıcılar kumaş üzerinde leke bırakabilir. Evlerde dantel güzelliğini her alanda yaşamanız mümkündür.




Kaynak : Evlerde dantel güzelliği




Bir önceki yazımız olan Tasarımda rahatlık ve konfor başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.





Benzer yazılar

No comments:

Post a Comment