Pişirme Süresi: 60 Dakika Servis: 4-6 Kişilik
Domatesli Et Sote Yapılışı
Etimizi sudan geçirip düdüklü tencereye alıyoruz. 30-35 dakika pişiriyoruz. Etlerimiz
yumuşamış olmalı.
Ayrı bir tava içine tereyağı ve sıvıyağımızı koyuyoruz. Üzerine soğanlarımızı ve
biberlerimizi katıp kavuruyoruz. Salçamızı da ekliyoruz. Küp küp doğradığımız
domateslerimizi de ekleyip biraz daha kavuruyoruz.
Etlerimizi domatesli karışıma ekleyip baharatlarını atıyoruz ve beraber 10 dakika daha kavurup altını kapatıyoruz.
Domatesli Et Sote Resmi
Domatesli Et Sote Malzemeleri
1,5 kilo dana kuşbaşı
3 adet yeşil biber
3 adet domates
2 adet soğan
1 yemek kaşığı domates salçası
1 yemek kaşığı biber salçası
Tereyağı
Sıvı yağ
Tuz, karabiber,pulbiber
Bu Tariflere de Bakmak İsteyebilirsiniz....
No comments:
Post a Comment